Translate

Use Google translate to translate the web page. Kommunen takes no responsibility for the translations.

Lyssna

Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Börja lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Cookies

På denna webbplats använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

VÅRA ANDRA WEBBAR

Lotoyp

Kontakt

Translate

Lyssna

Våra andra webbar

Mountainbikespår 

I Köping finns tre mountainbikespår, och oavsett om du föredrar fart och svårare terräng eller lättare åkning kan du hitta en favorit.  

Här finns Johannisdalsspåret passar nybörjare perfekt, det något mer utmanande Karlbergsspåret och så Skoftestaspåret, som bjuder på tuffare tekniska utmaningar med flera drops och velodromer.

Tänk på att MTB-spåren korsar andra motionsspår så håll uppsikt och visa hänsyn. För att göra det enklare för dig som besökare och för att öka säkerheten vid transport mellan spåren finns en cykelväg uppmärkt med skyltar.

Översikt mountainbikespår- transportera dig säkert mellan spåren

För att göra det enklare för dig som besökare och för att öka säkerheten vid transport mellan spåren finns en cykelväg uppmärkt med skyltar.

Karlbergsspåret

Nivå: Lätt till medel
Längd:
5315 meter

Karaktärsdrag: Ett relativt lätt spår med några tekniska partier. Större delen erbjuder en flack och snabb körning.
Spåret omges av varierande natur i parkkaraktär, mestadels stora och små lövträd men även gran.

Johannisdalsspåret

Nivå: Lätt
Längd:
3000 meter

Karaktärsdrag: Ett mycket lätt spår utan tekniska partier. Den måttliga kuperingen gör detta till ett perfekt nybörjarspår. Spåret slingrar sig fram genom storskog bestående av tall och gran.

Skoftestaspåret

Nivå: Medel till svår
Längd:
5075 meter

Karaktärsdrag: Spåret präglas av specialgjorda stigar med flera drops, velodromer och bitvis svåra tekniska partier där erfarna och nybörjare kan utvecklas i sitt cyklande. Banan omges av blandad lövskog, tall, gran och ängsmark. Spåret är det tekniskt svåraste av de tre spåren.

Köpings Turistinformation